Widgets voor uw website? Print

  • 1

Widgets

In deze sectie heeft u toegang tot verschillende HTML-codes voor uw website-integratie, URL-links en andere details van uw streams.

Spelers. In deze sectie vind je HTML-code voor spelers, directe links naar je streams en spelerlinks voor de meest voorkomende streamingspelers zoals WIndows Media of Winamp.
Als u HTTPS- of poort 80-proxy hebt geconfigureerd voor uw streams, vindt u ook de bijbehorende links hier onder het gedeelte 'Stream-URL'. U kunt de spelers op uw website plaatsen door de HTML-code naar uw websitepagina's te kopiëren.

Streamstatuswidget geeft de huidige tracktitel, DJ-naam (en optioneel DJ-avatar), aantal luisteraars en recente tracks weer.

De huidige trackwidget is vergelijkbaar met de vorige widget, maar heeft veel meer aanpassingsopties. Het kan de huidige tracktitel en hoes weergeven, zodat uw luisteraars het nummer leuk of niet leuk vinden. Het overzicht van gebruikersstemmen is beschikbaar in het gedeelte 'Topnummers' onder het gedeelte 'Thuis'. Zodra u enkele opties onder het instellingenmenu wijzigt en op opslaan klikt, wordt de nieuwe HTML-code van de widget gegenereerd.

Nummersverzoekwidget - hiermee kunnen uw luisteraars nummers op uw radio aanvragen. Om je tracks hier beschikbaar te maken, moet je:

~ upload ze naar de server, zodat alleen nummers die worden afgespeeld door Auto DJ beschikbaar zijn voor verzoeken

~ stel de metatags voor "artiest" en "titel" in voor elk nummer. Als track deze tags niet heeft ingesteld, wordt deze niet weergegeven in deze widget.
Je kunt ook individuele tracks uitsluiten van beschikbaar voor verzoeken in de sectie "Home" -> "Track-verzoeken" door de overeenkomstige selectievakjes naast elke track uit te schakelen.

Berichten-widget Wanneer uw luisteraars verzoeken om nummers plaatsen, kunnen ze een bericht toevoegen dat andere luisteraars zullen zien. De software slaat die berichten op en deze widget kan die "shoutouts" op uw site weergeven.


Was dit antwoord nuttig?

« Terug