Hoe Crossfade instellen voor AutoDJ? Print

• 0

Crossfade instellen voor AutoDJ

Met de crossfade-optie in Everest Cast Pro kun je de fade-tijd tussen tracks in de AutoDJ instellen en aanpassen.

AutoDj-crossfade:

Stap 1 :

Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2:

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "Instellingen" nu wordt de pagina Instellingen geladen. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Crossfade-modus" de gewenste optie: "First fades out, next fades in" of "First fades out, next fades in" en klik ten slotte op "Opslaan".

Jingles Crossfade:

U kunt ook de crossfade-tijd (en het volume) voor uw Jingles aanpassen. U moet het Mix-vakje aanvinken wanneer u een jingle maakt of bewerkt om fade-opties te bekijken.