Hoe voorkom je herhaling van dezelfde artiest? Print

• 0

Hoe voorkom je herhaling van dezelfde artiest?

U kunt uw Everest Cast Pro Stream Server instellen om te voorkomen dat elke "X" aantal nummers dezelfde artiest opnieuw wordt afgespeeld. Om herhaling van dezelfde artiest te voorkomen:

Stap 1 :

Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "Instellingen" nu de pagina Instellingen wordt geladen. Selecteer in het gedeelte "Vermijd tracks van dezelfde artiest" de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst. En klik ten slotte op "Opslaan".

OPMERKING: Hoe hoger u de waarde instelt, hoe beter de mix u zult hebben, maar het is belangrijk om te begrijpen dat u voldoende nummers in uw media en in de afspeellijsten moet hebben om dit goed te laten werken.

U kunt het systeem niet zo instellen dat dezelfde artiest niet elke 10 tracks wordt herhaald als u slechts 9 tracks op uw server heeft.