Hoe "Live gaan" zonder DJ te creëren in Everest Cast Pro? Print

• 0

Hoe "Live gaan" zonder DJ te creëren in Everest Cast Pro?

We krijgen verschillende soorten encoders voor laptop, desktop, smartphone en andere compatibele apparaten.

Met name Any Encoder vangt audio op van uw line-in, microfoon of audio die wordt afgespeeld via uw geluidsapparaat en codeert deze audio vervolgens in realtime om via internet te worden gestreamd naar luisteraars over de hele wereld en we kunnen verschillende soorten luisteren media zoals: webbrowsers, desktopgebaseerde software, mobiele apps en andere verschillende soorten apparaten en medium.

Via Any Encoders verbind je eenvoudig je audio met Everest Cast Pro Panel, naadloos en zonder storende luisteraars. Met de geautomatiseerde schakelfuncties kunt u zonder handmatige taak overschakelen van autoDJ naar Live.

Ga live zonder DJ te maken:

Stap 1:

Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "DJ" Nu wordt de DJ Management-pagina geladen. Standaard zie je de ene dj-naam "AutoDJ" en verwijder je het vinkje bij Actieve status. Open nu de AutoDJ Popup-pagina en klik op de knop "Ja".

Stap 3 :

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "Home" en het submenu "Hoofd". Scroll naar beneden op de hoofdstartpagina en onderaan uw pagina. Haal uit de kanalenlijst de Stream IP & poort door op "Admin" en Broadcasting-wachtwoord uit de lijst te klikken.

Stap 4:

U kunt exact dezelfde uitzendgegevens gebruiken in uw coderingssoftware. Elke Encoders-software heeft verschillende stappen om de codering te starten, volg hun gids om te beginnen met coderen.