Hoe "Live gaan" met DJ in Everest Cast Pro? Print

• 0

Hoe "Live gaan" met DJ in Everest Cast Pro?

We krijgen verschillende soorten encoders voor laptop, desktop, smartphone en andere compatibele apparaten.

Met name Any Encoder vangt audio op van uw line-in, microfoon of audio die wordt afgespeeld via uw geluidsapparaat en codeert deze audio vervolgens in realtime om via internet te worden gestreamd naar luisteraars over de hele wereld en we kunnen verschillende soorten luisteren media zoals: webbrowsers, desktopgebaseerde software, mobiele apps en andere verschillende soorten apparaten en medium.

Via Any Encoders verbind je eenvoudig je audio met Everest Cast Pro Panel, naadloos en zonder storende luisteraars. Met de geautomatiseerde schakelfuncties kunt u zonder handmatige taak overschakelen van autoDJ naar Live.

Ga live met een aangemaakt DJ-account:

Stap 1:

Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "DJ" Nu wordt de DJ Management-pagina geladen. Klik op de knop "DJ toevoegen", hier wordt de pagina Nieuwe DJ toevoegen geopend. Op deze pagina Blader door de DJ-afbeelding, typ naam, vink "Actief" aan, voer wachtwoord in en klik op "DJ toevoegen".

Je gaat door naar de DJ-beheerpagina en je ziet de nieuw gemaakte DJ-details in Lijst.

Stap 3:

Vanuit de DJ-lijst Klik op de knop "Bewerken" en u krijgt de verbindingsparameters. Gebruik dezelfde verbindingsparameters in uw coderingssoftware. Elke coderingssoftware heeft verschillende stappen om codering te starten, volg hiervoor hun handleiding.

Aanbevolen audiostreaming-/coderingssoftware voor uw radiostation