Hoe plaats ik mijn Everest Cast Pro-stream in de Icecast Public Directory? Print

• 0

Hoe plaats ik mijn Everest Cast Pro-stream in de Icecast Public Directory?

Everest Cast Pro zorgt voor Pubic YP Listing van al je Icecast Streams.

Stap 1:

Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2:

Klik op de knop Serverdetails bewerken helemaal bovenaan uw Everest Cast-paneel. Nu wordt de pop-uppagina "Servergegevens bewerken" geopend. Invoegen: Titel, Muziekgenre, URL-adres (Link naar de serverwebsite/pagina, Beschrijving. Klik ten slotte op de knop "Opslaan".

Om de huidige wijzigingen toe te passen, start u uw server opnieuw op door op STOP te klikken en vervolgens opnieuw op START.

Vermelding in Icecast Pubic Directory:

Wacht een paar minuten en u zou dan uw vermelding in de openbare directory van Icecast moeten zien:  http://dir.xiph.org/