Hoe kan ik trackdetails wijzigen? Print

• 0

Hoe kan ik trackdetails wijzigen?

Stap 2 :

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "Afspeellijsten" Nu wordt de pagina Afspeellijstbeheer geladen. Als je meerdere playlists hebt aangemaakt dan zie je de lijst. Klik op Gewenste afspeellijst.

Stap 3:

Om de trackdetails van een track te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken. Van de Edit track details pagina Bewerk de gewenste velden zoals: Artiest, Titel, Genre, Performance type, Componist, Tekst auteur, Andere auteur, Uitgever, Album, Jaar, Commentaar, Track afbeelding en Klik tot slot op Opslaan.