Hoe Tune In API-referenties in te stellen met Everest Cast Pro? Print

• 0

Hoe Tune In API-referenties in te stellen met Everest Cast Pro?

Everest Cast Pro stelt u in staat om uw TuneIn Radio API-referenties in te voeren, die de momenteel afgespeelde track in de TuneIn-directory zullen weergeven.

TuneIN.com integratie Hiermee kunt u trackinformatie van uw radio rechtstreeks naar uw radiostationpagina op TuineIn publiceren. U kunt al deze drie parameters opvragen bij TuneIn-support

U moet contact opnemen met Tune In op het adres  broadcaster-support@tunein.com , uw zender-ID verstrekken en om uw partner-ID en partnersleutel vragen. (vrij)

Instellen:

Stap 1:

Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "Instellingen" nu de pagina Instellingen wordt geladen. Voer TuneIn.com "station ID", TuneIn.com "partner ID" & TuneIn.com "partner KEY" in die u van TuneIn.com hebt ontvangen en klik ten slotte op "Opslaan".