Hoe verander ik het Everest Cast Pro Broadcaster Panel-wachtwoord? Print

• 0

Hoe verander ik het Everest Cast Pro Broadcaster Panel-wachtwoord?

Stap 1:

Log in op het Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Ga op de pagina Instellingen naar "Algemene instellingen" om het Broadcaster-paneel te wijzigen, klik op de knop "Accountwachtwoord wijzigen". Nu wordt de pop-uppagina Accountwachtwoord wijzigen geopend. Voer uw huidige wachtwoord, nieuw wachtwoord, Herhaal wachtwoord in en klik tot slot op Opslaan.