Hoe kan ik mijn muziek agendateren in Everestcast? Print

  • 0

Schema

Schema is een manier om uw afspeellijsten op een specifiek tijdstip van de dag in de lucht te laten gaan - het vertegenwoordigt een kalenderweergave van uw "Evenementen", waarbij elk evenement het begin is van een afspeellijst.

U kunt de evenementenkalender per maand, week of dag bekijken. Nadat uw account zojuist is aangemaakt - er zal een enkele gebeurtenis in de planner zijn - begint deze standaard met het afspelen van de afspeellijst "Alle muziek". Eenmaal gestart, speelt dit evenement deze afspeellijst in cirkels af totdat een ander evenement begint.

Klik op de knop "Nieuw evenement" om een ​​evenement aan de kalender toe te voegen, of je kunt op een uur in de kalender klikken om deze tijd als starttijd voor je evenement te selecteren.
Details planner-evenement:

Naam - dit is een vrije tekst, waar u elke gewenste naam aan uw evenement kunt geven.

Gebeurtenistype - gebeurtenissen kunnen één keer plaatsvinden of zich herhalen op de dagen van de week ("Herhalend" gebeurtenistype). Voor een gebeurtenis die eenmalig plaatsvindt, kunt u alleen de startdatum en -tijd instellen, voor een herhalende gebeurtenis stelt u de tijd van de dag en de dagen van de week in waarop deze gebeurtenis moet plaatsvinden.

Relais starten - schakel dit selectievakje in als u wilt dat deze gebeurtenis een andere online radio doorstuurt (u moet eerst een nieuw relais maken in het gedeelte "Relais") en u moet ook het gewenste relais selecteren in de vervolgkeuzelijst "Relais" die verschijnt als "Start relais” is aangevinkt.

Selecteer afspeellijst - gebruik deze vervolgkeuzelijst om de afspeellijst te selecteren die u wilt starten. Het is een volledige lijst van uw afspeellijst in het gedeelte "Afspeellijsten".

Afspeelmodus voor afspeellijsten - kan "Circulair" zijn, wat betekent dat de afspeellijst in cirkels wordt afgespeeld tot het volgende evenement in de planner, of "Eén keer afspelen van begin tot eind" - in deze modus wordt de afspeellijst één keer afgespeeld tot alle nummers van deze afspeellijst volledig afgespeeld (in willekeurige of gespecificeerde volgorde). In het laatste geval moet u ook de afspeellijst instellen die wordt afgespeeld  nadat  de afspeellijst in deze modus het afspelen beëindigt (“Als u klaar bent, start”-optie).

Onderbreek het afspelende nummer - met deze optie kunt u het begin van het afspelen regelen, bijvoorbeeld als u wilt dat uw afspeellijst om 12:00 uur begint en een nummer al enkele seconden geleden is afgespeeld en nog niet is afgelopen - u kunt het afspelen ervan onderbreken en start precies om 12.00 uur of wacht tot het einde van het afspelen van de huidige track.

Speel jingles/Speel nummerverzoeken af ​​- u kunt deze opties uitschakelen als u uw afspeellijst niet wilt onderbreken door jingles of nummerverzoeken in te voegen.

Kleur - standaard herhalende en eenmaal afspelende afspeellijsten variëren in kleuren, maar u kunt ook een andere kleur selecteren, dit heeft in ieder geval geen invloed op het afspelen - het is voor uw gemak.
Klik onderaan op "Evenement toevoegen" en je ziet een nieuw aangemaakt evenement in de kalender.

Om een ​​evenement te verwijderen, klik je op een "Prullenbak"-pictogram naast het evenement in de kalender, of bewerk het door op het "Potlood"-pictogram te klikken.

Houd er rekening mee dat om een ​​eindegebeurtenis te maken, u een overeenkomstig nieuw evenement moet maken dat moet beginnen wanneer het eerste evenement stopt. Op deze manier is een start van een nieuw evenement het einde van het vorige evenement in de planner.


Was dit antwoord nuttig?

« Terug