Hoe maak ik DJ Accounts aan in Everestcast? Print

• 0

DJ's

In deze sectie bedien je "Live" streaming-sessies op je radio. Door verschillende dj's te maken, kunnen uw hosts op afstand verbinding maken met uw station vanaf hun zendstations en live gaan. In tegenstelling tot de standaard Shoutcast/Icecast-configuratie waarbij er slechts één gedeeld verbindingswachtwoord en een poort is, kunt u met onze software verschillende dj's hebben, elk met zijn eigen verbindingsgegevens. DJ's kunnen ook op prioriteit worden gesorteerd - op deze manier als er meerdere DJ's tegelijkertijd zijn aangesloten - gaat een DJ met de hoogste prioriteit in de lucht.

U kunt DJ in deze sectielijst slepen en neerzetten om de prioriteit te wijzigen. Auto DJ heeft een lagere prioriteit, wat betekent dat het wordt afgespeeld als er niemand anders is aangesloten.

Met de knop "DJ toevoegen" kunt u een nieuwe DJ maken, u moet het volgende invullen:

Afbeelding - is de avatar van je DJ.
Naam - elke naam die voor u logisch is (vrije tekst)

Actief - schakel het selectievakje uit als u de DJ-toegang tot het station tijdelijk wilt intrekken

Wachtwoord - is een verbindingswachtwoord dat DJ in zijn uitzendsoftware zal invoeren.

Klik nogmaals op "DJ toevoegen" en je zult zien dat je nieuwe DJ aan de lijst wordt toegevoegd. De software selecteert automatisch de juiste uitzendpoort voor de DJ en u kunt deze in de lijst zien.

Klik op "Bewerken" naast de DJ in de lijst en je kunt alle details wijzigen en zie ook verbindingsinstructies voor de meest voorkomende uitzendsoftware.

Wanneer DJ verbinding maakt met de server en live gaat - u ziet de kolomwaarden "Verbonden" en "On air" gewijzigd in "Ja", - dit betekent dat DJ succesvol verbinding heeft gemaakt en u hem op de stream kunt horen.

Auto DJ in de lijst heeft ook een speciale knop "Volgende track" die u kunt gebruiken om de huidige track over te slaan en naar de volgende te schakelen.
Als dj's van elkaar wisselen, schakelen ze soepel over met een crossfade. U kunt de crossfade-lengte en -modus fijn afstemmen in "Instellingen".